Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

van Hoorn, Marlou - 2017-01-05 07:25:47

Dank je wel Lian, voor plaatsing en uitleg 5 Tibetanen, met foto's.
Na goede lessen hier in Tilburg bij Aparna yoga, ook over de chakra's, lees ik nu ook welke chakra's versterkt worden door de 5 Tibetanen.
Succes en plezier met de lessen, begeleiding, Marlou

Petra - 2016-10-05 13:44:32

Na een periode van wachten om bij je te starten heb ik daar geen spijt van. Mijn lijf geniet enorm van de oefeningen van rekken en strekken die je in alle rust aanbied. Het voelt als thuiskomen. Na de les ga ik met een leeg hoofd naar huis waar alles dan even weer wat lichter aanvoelt.
Lian dank je wel voor de fijne lessen die ik nu inmiddels al heb moge ontvangen.

Liefs, Petra

corine van Drommelen - 2016-04-17 08:15:00

Afgelopen week een proefles ontvangen. De les was verrassend aangenaam. Mijn hele lijf werd geconfronteerd met de spanning die er al lange tijd is. De ontspanning was voor mij nog wat vreemd maar het resultaat was wel dat ik me die dag enorm prettig heb gevoeld. Zelfs de andere dag op mijn werk voelde ik me nog steeds energieker.

Ik hoop toch stiekem snel op een plaatsje.

Groet, Corine

Lian - maandag 26 november 2012

Fijn dat de proefles je hebt laten zien wat yoga zomaar met 1 keer al kan doen. Helaas dat ik niet iedereen gelijk kan plaatsen. Probeer ze;f wat oefeningetjes van mijn site en regelmatig rekken/strekken doet al veel. En vooral je bewust zijn van de spierspanningen die je onbewust vasthoud als je in gesprek ben of in de auto rijdt enz. Adem uit, uit, uit. Dit telt voor iedereen. Karin leuk dat ik je heb mogen ontmoeten. Groet, LianGrin

Karin - 2012-11-21 10:31:22

Hoi Lian,

Hoewel de proefles gisteren voor mij best enerverend was, is het me wél goed bevallen. En ondanks mijn trillende spieren heb ik vandaag toch geen spierpijn Grin Ook mijn slaap voelde beter ; rustiger, dieper. Positief dus en ik hoop dan ook dat er snel een plaatsje vrij is zodat ik echt kan beginnen!

Groetjes, Karin

janny van dongen - donderdag 26 april 2012

Ziet er keurig uit Lian
Janny van dongen

Petra van der Veeken - 2012-04-03 16:20:44

Beste Lian,
Je website ziet er erg mooi uit. Bevat veel informatie die ik eens rustig door zal nemen. De proefles was net erg goed en ik voel me nu heerlijk los. Ik hoop dat je snel een plaatsje voor me hebt in een de yogales. Ik ga voorlopig proberen elke dag de oefeningen voor de rug te blijven doen en zo alles in de rug sterk te houden. Heel veel succes en tot ziens.

janny van dongen - dinsdag 20 maart 2012

Hoi Lian
Heel toevallig kwam ik deze info tegen
Heel goed en vakkundig opgezet
groetjes janny van dongen

Ri@ - 2011-11-27 16:35:27

Hoi Lian ,
Ik heb je website weer eens helemaal bekeken , het ziet er
weer pico bello uit .

groetjes  Ri@ 


Ron Biemans - zondag 18 september 2011

Beste Lian,
Je hebt een zeer informatieve en volledige website. Het is fijn wanneer mensen wat meer te weten kunnen komen.Heel toevallig hebben wij samen een gezamenlijke kennis, en dat is Maaike Chavanu van yogabindu. Ik heb bij haar alle vele bijscholingen gevolgd en een paar keer met haar naar India gereisd.Veel succes met de website...maar zeer zeker heel veel succes met het lesgeven. Wat hebben we toch een mooi vak!!
GroetjesRamdev/Ron

Lian - maandag 5 september 2011

Dank je Birgit voor het compliment. Fijn te horen dat de site je aanspreekt. De oefeningen van de maand worden binnenkort weer eens helemaal vernieuwd. In de vakantieperiode stonden ze er even allemaal op nu alleen weer de maand van nu. In oktober of november zal er een geheel nieuwe versie komen, die nog niet eerder op de site heeft gestaan. Soms is er een tijd dat de site niet zoveel veranderd maar ik probeer steeds weer iets nieuws erbij te creëren. Ik wens je nog heel veel yoga-plezier.
GROET, LIANBirgit - zondag 4 september 2011

Hoi Lian, ik doe al 20 jaar hathayoga in mijn omgeving, Noord-Holland. Jouw site vond ik omdt ik de 5 tibetanen zocht. Wat'n geweldige site heb je. Ik zal naast mijn reguliere lessen regelmatig naar jouw site gaan voor oefeningen. Groetjes, BirgiGrin

Lian - vrijdag 1 oktober 2010

Wat een goed voornemen van je. Succes ermee. Ik weet uit ervaring dat het moeilijk is om steeds weer die dicipline op te brengen om oefeningen te doen, maar de beloning is zo geweldig. Ik heb weer een kleine nieuwe variatie oefeningen voor komende maand.
GROET, LIAN

Helma van der Most - 2010-09-29 19:51:56

Hoi hoi, mijn vriendin en ik komen zelfs helemaal uit Zundert (mijn vriendin uit Ulvenhout) om bij jou Yoga lessen te volgen. Ik moet het nog in mijn systeem krijgen om dagelijks wat oefeningen te doen. Ga ik vanaf vandaag mee beginnen.

Hoe dan ook fijne yoga-lessen, zelfs na drie kwartier in de auto zitten (moet eerst naar Ulvenhout) ben ik nog rustig en rozig.

groetjes HelmaGrin

Lian Huijgens - maandag 27 september 2010

Wanneer je me een mail heb gestuurd voor info en je hebt niet binnen 1 à 2 dagen iets terug ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan met het bericht. Ik check regelmatig de mailbox. Dus ontvang je niets terug kun je beter even bellen voor het eerste contact.
                       Groet, Lian


Lian - dinsdag 31 augustus 2010

Ik ben er weer. De lessen zijn weer gestart. Hopelijk wordt het weer een gezellig leerzaam jaardeel.
Groet, Lian

lian - donderdag 8 juli 2010

Ik wens eenieder een prachtige zomertijd. Veel licht iedere dag.
Warme Groet, Lian.

Josja Doomen - zaterdag 6 maart 2010

Hallo Lian,

Ik ken je niet, maar ik heb je site gevonden. Vind het erg leuk dat je oefeningen van de maand maakt. Ik doe ze (bijna) iedere dag. Doet me erg goed. Zo start mijn dag beter dan als ik ze niet heb gedaan. Ga zo door, ik ben er blij mee.
Groetjes Josja.

iloonnaaaa - dinsdag 2 maart 2010

dag allemaal
ben enorme fan van yoga, heel ontspanne

heb nog een mededeling stem allemaal op stan voor de mister verkiezing!!!
http://verkiezingen.leerlingen.com/mister_verkiezing_overzicht.php

groetjes my

Nel - donderdag 25 februari 2010

Hoi Lian,

Fijn dat de vakantie weer ten einde is. Ik heb deze week weer genoten van je les. Mijn lijf had het weer hard nodig. Het voelt nu weer veel beter. Tot volgende week.
groetjes van mij.  Nel. 


fam van Dongen - zaterdag 13 februari 2010

Hallo Lian,
Erg leuke site!
Veel sucses ermee!!
Maar nu eerst....... Carnavallen

Goetjes, familie van Dongen
 

Grin

tini d L 20-12-2009 - 2009-12-20 19:42:14

Hoi Lian
Mooi je website daar heb veel tijd aanbesteed.
Maar dat doe je voor de joga ook altijd.!!
Leuk die oefening die je ingevoerd heb.
Kunnen we thuis nog eens wat doen
groetjes Tini


Christa - 2009-12-10 16:13:06

Leuke site Lian!

Annemiek - donderdag 3 december 2009

Hallo Lian,
 Wat leuk je web-site. Ik zal je site ook eens aan mijn mannen thuis laten zien, zien ze ook eens waar ik op woensdagavond heen ga! Heb nog geen tijd gehad om al je teksten door te lezen, komt nog wel want dat is iet waar ik even rustig de tijd voor wil nemen. groetjes van Annemiek

adrie leijten - 2009-12-02 11:14:43

hallo lian je mail is nu wel aangekomen ,je page bekeken. mooi ook om nog eens wat op te zoeken of een ander er op te wijzen vind de lessen fijn met veel afwisseling groetjes adrie

< Vorige | 1 | 2 | Volgende >